Het kenniscentrum van VDBA

 Een specialistische partij die u kan bijstaan in vrijwel alle HRM vraagstukken die zich voordoen in de agrarische sector. En dat ook nog eens op elk moment dat u ons wil raadplegen, geheel vrijblijvend. Dat is wat ‘Kenniscentrum VDBA’ is! 

Hoe werkt het Kenniscentrum VDBA?

Door onze jarenlange ervaring, onze kennis vanuit allerlei studies, door onze affiniteit met (en afkomst uit) de agrarische sector, zijn wij dé specialist geworden op het gebied van HRM binnen de agrarische sector. Met deze kennis willen wij agrarisch Nederland bijstaan als betrouwbare partner. Wij kunnen helpen en adviseren rondom alle HRM vraagstukken die er binnen de agrarische sector spelen. In onze rol van kenniscentrum beantwoorden wij deze vraagstukken geheel vrijblijvend. 

Wat is een partner?

Met iedere partij, die actief is voor agrarische bedrijven, gaan wij graag een partner afspraak aan. Als Kenniscentrum VDBA zullen we niet alleen passief vragen afwachten, wij zullen onszelf ook actief promoten bij potentiële partners. Wij hebben een gedeeld belang, namelijk: de bij de partner/dienstverlener aangesloten agrariërs ondersteunen op één van de belangrijkste en grootste kostenposten van het ondernemen.

Die partners kunnen zijn:

  • De gemeenschappelijke organisatie waarin agrariërs de verkoop, en/of de inkoop, en/of de teelt gezamenlijk hebben georganiseerd;
  • Dienstverleners die agrarische klanten in hun klantenpakket hebben en die voor hun klanten behoefte hebben aan salarisverwerking en/of HRM advies van hoog niveau;
  • Studieclubs van agrariërs die gezamenlijk onderwerpen of innovaties bestuderen; 
  • Een samenwerkingsverband van agrariërs die op bepaalde gebieden met elkaar samenwerken.

Waarom doen wij dit?

Het past bij onze visie, wij willen actief zijn, bijdragen. Partner van elkaar zijn betekent iets. Je staat elkaar bij, je helpt elkaar. Door de relaties van onze partners met de juiste deskundigheid en kwaliteit te adviseren, hopen wij een goede indruk achter te laten. Is dit het geval? Zijn wij blij met het positieve beeld rondom onze organisatie. Dat is voor ons al winst nummer één. Uiteraard zou het een groot compliment zijn wanneer wij op deze manier ook een nieuwe klant kunnen verwelkomen. Máár, dit is geen must. Verder verwachten wij van onze partner dat deze het Kenniscentrum VDBA waardeert en promoot bij de aangesloten en samenwerkende agrariërs. Meer niet. 

Waarom kiezen voor ons als partner?

Wij kunnen de juiste kwaliteit en deskundigheid toevoegen op HRM gebied. De arbeidskosten worden steeds hoger, de wet- en regelgeving verandert continu, de arbeidsmarkt is krap en zo spelen er nog veel meer complexe vraagstukken. Wij zijn de partij die de juiste balans tussen denken vanuit werkgever, en weten wat de werknemer wil, meenemen in onze adviezen. Wij kennen de agrariër, en wij kennen de werknemer. Laat ons u adviseren. U zal snel overtuigd zijn van de kwaliteit. 

Interesse om partner te worden?

Wij komen graag langs om middels een presentatie de werkwijze van het kenniscentrum verder te presenteren en u te overtuigen dat wederzijds partnerschap toegevoegde waarde voor u heeft.