Anders dan agrarisch

We maken er geen geheim van dat onze specialisatie in de agrarische sector ligt, maar dat neemt niet weg dat we voor andere sectoren ook heel interessant kunnen zijn.

Buitenlandse medewerkers

Voornamelijk bij de verloning van arbeidsmigranten, in welke sector dan ook, kunnen wij onderscheidend zijn. Onze klanten kunnen, mits daarvoor in aanmerking komend, gebruik maken van een specifieke fiscale regeling, die wij kunnen toepassen op elke arbeidsmigrant die voldoet aan de bijbehorende voorwaarden. Deze regeling biedt u een aanzienlijk kostprijsvoordeel en daarnaast voor uw medewerker een flink nettoloon voordeel.

Werving

Op zoek naar goede medewerkers? Onze buitenlandse wervingspartners gaan ook graag voor u aan de slag. Op deze pagina leest u meer over deze dienstverlening en kunt u kennismaken met één van onze wervingspartners. 

Heeft u specifieke wensen of vragen op het gebied van werving? Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat er hele andere specificaties belangrijk zijn dan in de agrarische sector. Neem contact met ons op. In overleg met onze externe wervingspartners gaan wij u hierbij helpen. 

Service

In welke sector dan ook, iedereen streeft naar goede service. Ook wij! Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en accurate afhandeling van uw salarisadministratie, binnen 24 uur antwoord op uw vragen en een vast aanspreekpunt. Daarnaast beschikken wij over de juiste kennis van wet- en regelgeving en streven wij ernaar u hiervan als eerste op de hoogte te stellen. 

Goede service is maatwerk. Heeft u bepaalde wensen, laat het ons vooral weten. Dan zullen wij proberen dit op een optimale manier voor u in te richten.

Totaalpakket dienstverlening

Heeft u al medewerkers in dienst en wilt u dat wij deze gaan verlonen? Of bent u op zoek naar de juiste buitenlandse medewerkers en wilt u dat de externe wervingskantoren voor u aan het werk gaan? Voor beide opties bent u aan het juiste adres. En uiteraard zijn deze opties ook met elkaar te combineren.

 

Voor een scherpe, kundige en servicegerichte verloning, bent u bij ons aan het juiste adres. Met andere woorden, een totaalpakket.

Heeft u interesse in onze dienstverlening en wilt u hier meer over weten?