Logo

Onze visie en aanpak 

Onze visie is het kunnen en willen bijdragen aan het bereiken van de juiste prijs- prestatieverhouding van uw medewerkers. 

 

Waar komt onze visie vandaan

Veel ontwikkelingen rondom personeelszaken kunt u als bedrijf nagenoeg niet beïnvloeden, bijvoorbeeld de complexe wet- en regelgeving, de krappe arbeidsmarkt, de stijgende loonkosten en ga zo maar door.

In onze ogen moet u uzelf focussen op hetgeen waar u wel invloed op kunt uitoefenen: de juiste prijs-prestatieverhouding van uw medewerkers bereiken en behouden, zodat vanuit die (mogelijke) verbetering u optimaal bent ingericht voor de toekomst.

 

Hoe maken wij onze visie waar

Juist daar waar het over arbeid gaat, willen wij u daar in bij staan. Daarin kunnen wij het verschil maken. Concreet betekent dit dat wij u met raad en daad terzijde willen staan. Met raad, door van alle relevante informatie te voorzien, door als vraagbaak te dienen, u door ‘het oerwoud’ aan regels en voorschriften te leiden, en door er gewoon te zijn als dat nodig is. Met daad, door de salarisverwerking en alle zaken daar omheen, snel en accuraat te houden, hoge kwaliteit na te streven, gebruik makend van regelingen die kostprijs dempend zijn, de externe wervers die voor u actief kunnen zijn op de juiste wijze te informeren en te structureren, etc.

Ons familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf, opgericht in 2013. Oprichter Henk van Doorn is opgegroeid in een fruittelersgezin, de agrarische wereld is hem daarom niet onbekend. Inmiddels treedt Henk-Jan van Doorn, zoon van, al een aantal jaren in zijn voetsporen. 

Ons kantoor is gevestigd in de Betuwe, in het centrum van het dorp Geldermalsen. Onze karakteristieke kantoorvilla is een gemeentelijk monument. Op 22 mei 1929 is de eerste steen gelegd. Destijds functioneerde het kantoorpand als woning en notariskantoor. Inmiddels zijn er heel wat verbouwingen achter de rug, maar is er altijd geprobeerd de karakteristieke uitstraling te behouden. 

Henk van Doorn

Oprichter en mede-eigenaar. Opgegroeid in een fruittelersgezin en heeft onder andere daardoor de agrarische sector nooit los kunnen laten. Tientallen jaren ervaring in de accountancy- en salarisverwerkingswereld. Houdt zich nu voornamelijk bezig met klantcontacten en de contacten met de externe wervingskantoren. 

Henk-Jan van Doorn

Mede-eigenaar. Een opleiding gevolgd in Human Resource Management en vervolgens afgesloten met een Sales traject. 
Houdt zich voornamelijk bezig met de aansturing van het bedrijf, de vragen rondom de salarisverwerking en de (commerciële) contacten met de klanten.

Ons team

De afgelopen jaren zijn wij stevig uitgebreid. We hebben een enthousiaste, jonge groep collega's aan boord. Wij houden ervan om iemand iets aan te leren, tot in de fijne kneepjes van het vak. Leuk om te vermelden is daarom ook dat de meeste collega's, toen ze bij ons kwamen werken, totaal geen ervaring binnen de salarisverwerking hadden. Inmiddels zijn ze gespecialiseerd!

Kom met ons in contact